Kerja~

Assalamualaikum dan hello!!
nak kongsi cerita sikit..šŸ˜‰
hari ni aku pergi training utk TGV.. aku apply utk CRO (Customer Relation Officer ) kat TGV Bukit Indah yg bakal dibuka 31 Jun 2012. Untuk Part time je..

Dan,aku pun dapat juga kerja Full Time kat Global Pets Sdn Bhd as Warehouse Clerk..Ā  ;))) 5 days working, 9am-6pm office hours.Ā  Hehee. Cari duit utk sara diri.. akhirnya mama bagi juga aku kerja..selepas 5bulan ddk rmh.. teman dia..haha ~

so,kiranya aku ada 2 kerja skrg ni.Ā  Full Time +part time..Ā  xde rehat.. agak2 aku boleh tahan??haha..Ā  ni tgh muhasabah diri.. mencari rezeki dan mengenali dunia serta belajar untuk bekerja dgn jaya..Ā  doakan aku tak timbulkan masalah dan tak ada masalah timbul..šŸ˜‰

sekarang ni,aku nak tdo..penat sbb smlm tdo xlena kerana penyakit ulu hati dtg mengganggu..

Jom,rehat utk kerja yg cemerlang dan muka yg berseri..Ā  ā•°ļ¼ˆļæ£ā–½ļæ£ļ¼‰ā•­ā™„ā™„

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s