My New Baby?

Assalamualaikum w.b.t!

Hi!

Hello!

Bonjour!

안녕하세요!

こんにちは!

¡Hola

Haaahahah~ byk betul kata pembuka aku. Kali ni xnk cite byk sgt. Just nak declare sumthing. Hahahaa~ My new baby!

Before this, my white baby SG-F330 dah rosak. sbbnya Ribbon dia rosak lagi utk kali ke 2. So, aku ambil keputusan nak beli fon Blackberry murah. bajet Rm600++ mcm tu.. tp hajat xkesampaian. So, masa pilih2 tu, hati pun ragu2 sebenarnya xtau nak beli apa.. After almost 45min, tgn pun mencapai sahaja lah telefon ini. sebenarnya xsedap hati masa nk beli.. tp sbb dia complete dgn HD, tambahan aku yg suka ambil video, so, aku beli je la..

So , meet my new baby,

SAMSUNG GALAXY SII GT – 19100G (CERAMIC WHITE)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s