Cerita Aku di MKB 2011/2012.

Ok, setelah sekian lama aku mencari2 video dan gambar2 aku di MKB, setelah rayuan dibuat berkali2 utk mendapatkannya.. Thanks la kepada pihak yg sudi beri akhirnya.. ;D Korg je la sumber aku dapatkan gambar2 ni.. klu ak xminta, aku xde apa2 kenangan pun wei.. huhuhu… Ok, xnak cerita pjg2 sangat.. ni aku ada video aku masuk pertandingan Nyanyian Duet Senior Junior dan teater UM Gangster .. Aku di dalam Family Castanea yg hebat! Wallahh!! So, hopefully korg enjoy.. For Description, korg boleh baca bawah video tu,ok? enjoy~

SEMBUNYI – SEPTEMBER 28,2011 [RABU]

Utk Malam Kesenian Minggu Keluarga Bestari KK4, UM pada September 28,2011..
Aku gelak gila tgk video sendiri.. suara aku macam hurmm.. Sumbang kot.~!!
hahaha! Tapi apa2 pun, kitorg Menang!! Weeee~😀
Macam2 yang berlaku atas pentas tu sebenarnya.. Biarlah hanya kami berdua yang menyanyi ni tau apa yg macam2 tu.. hehehee~
Pemilihan Lagu yang dibuat pada Pukul 3 pagi tu.. dengan xde praktisnya.. Last minute baru try nyanyi sama2..
Thanks to org2 kuat Mcm Zuhdi yg sentiasa berusaha utk kami dan Ahmad Saufi yg bagi cadangan lagu ni.. Thanks Semua!!

Teater UM Gangster –  SEPTEMBER 30,2011 [JUMAAT]

OK, ini time MKB 2011/2012. Castanea persembahkan teater UM Gangster, parody utk KL Gangster. 

Sipnosis : Malek, pelajar UM yang jahat/nakal/ gangster yg akan menjalani Majlis Konvokesyen di Dewan Tengku Canselor UM. Malangnya, dia terlambat ke Majlis tersebut. Akibat dari kelam kabut, dia dilanggar oleh kereta. Kisah silamnya dirungkai selepas kemalangan tersebut. Bagaimana Malek di UM? Apa tindakan Malek sebagai Abg kepada Zeti? Sejauh mana Malek sayangkan Mak? Apa Balasan utk Malek? 

Overall, I’m happy with them and a big salute and endless applause to all my Castanea Family members!!! Sayang diorg sgt2! Hahaha! Taiko2 yang mmg gempak n happening habis.. 1hari preparation je dengan dialog yg spontan dicipta sendiri.. 
cuma slack dari segi audio sebab kitorg xguna microphone.. so ada yg dgr.. ada yg x.. 
Apa2 pun, harap korg enjoy dgn teater kitorg!
Agak2 Syamsul Yusof nak tgk x video ni?? hehhee~

Para Pelakon : Shahrul Nizam,Ahmad Saufi,Azam Sukairi,Haziq,Zuhdi Zakaria, Marcella, Jenitha, Peja, Awek2 gerai, Zaid, Noor Hafiezah, Alya, Hanif, Reeha, Orlando, Hafiz.
Belakang Takbir: Badrisham(Director).
Kepada nama siapa yg xdisebut, sorry Bro.. gua xingat… huhuhu~ T.T

AMacam,Bro? Komen sikit?? hahahhaaa~

 

GAMBAR-GAMBAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s