Apa Nak Buat Nii??

Ok.. Actually tadi dalam pukul 2.30 am dah off kan laptop dengan jayanya sebab nak tidur awal la konon. tap tup tap tup tap, turun bawah, tengok tv, tengok ada org Korea ni makan instant noddle, aku pun meleleh air liur tengok dan apa lagi. Operasi masak dijalankan… Slurrrpp~ Fuhh.. sedap gilaa! Sampai berpeluh2 aku makan Maggie? asal boleh berpeluh eh?? Oh, rupa2nya,selesai je aku habis makan maggie terus masuk toilet.. and the rest of the story,faham2 sendiri la ye?? hahahhaa~ Alhamdulliah, perut berjaya dibersihkan dan badan terasa ringan.. hahaha!

Later on, main dengan kucing2 kesayanganku.. Haaa~ senaman yang bagus after dah mengunyah banyak kalori dalam badan ni sebelum tidur + bagi kucing penat agar diorg boleh tidur lena.. hahaha! Main sampai berpeluh2, aku plak tak boleh nak tidur.. Aiyarkk.. Macam mana ni? laptop dah tutup. Malas plak nak buka… nanti xboleh tidur sebab asyik melayan internet plak.. Ahh, xpela.. buka je la.. dari melangut sorg2,kan?

Yang tak boleh blahnya, lepas laptop di-On-kan, mata plak kata, “Tidurr.. Tidurrr~” Oh No Man!! Baru je on laptop xkan nak tidur kot? rosak plak lappy aku ni karang sbb asik on off on off.. ok.. I made a decision, nak tulis something for my blog.. hurrmmm.. berfikir lagi.. nak cite pasal apa? Pasal sejarah Danga Bay & Aku?? Godaan diri untuk makan McDonald’s GCB Burger? Esok nak makan Pizza Hut ke Chicken Chop?? uarghhh!! Aku confuse!! xpe2..

In the nutshell, aku tulis pasal diri aku yang yang xboleh tidur malam ni.. ahahaha~ Ok. Let’s put a full stop for my story. Nak tidur dah.. mengantuk.. esok puasa lagi yee~ Jom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s