My Collection!

hahhaaa~ ni la antara2 collection lagu yg gua ada dalam laptop gua.. i mean lagu2 yg aku perasan sendiri.. hahaha!! my most fav is lagu “Bangun Semua’ yg digubah liriknya dari lagu asal iaitu ‘Look at Me,Gwisoon’ by Dae Seong Big Bang.. Hahaha!! Khas utk budak2 14-G… sbb kitorg semua mmg jenis yg suka bangun lambat nak pergi kuliah.. Mmg agak bertabur2 nyanyi especially part rapping tu.. fuhhh.. mcm apa dah aku dgr.. hahahaa!! ni sebelum subuh aku rekod.. org lain tgh sedap tdo.. wakakaa!!

Yang ni plak aku buat recently, 2hari lepas je. bila dah bosan xtau nak buat apa,knnn??? so, lagu Awi Rafael yg jadi mangsa aku.. macam biasa.. aku mmg suka melalak2 time subuh2 ni sbb semua tgk lena tdo.. aku xnak org lain dgr suara aku.. hahaha~ so , mmg sumbang bila nak cover org xkasi dgr…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s