Bila Si Batak dapat replied Twitter from …

Haaa~ after semalam aku try utk make my tweeter public, means aku dh x privatekan lagi mcm biasa .. fuhh.. rasa mcm mmg si batak betul la bila ada artis replied tweet aku.. wakakakaaa~ mmg gila batakkk! org lain dah terima macam2 dari artis , aku baru skrg ni nak rasakan kebatakkannya.. uuhhh.. mmg dasat… Bila Ady Putra and Awi Rafael replied.. (ehhh, dua2 org start nama guna “A’ la.. ) eventhou balas 2huruf je.. perghh.. aku batak tahap dewa dah ni sampai nak tulis kat blog… hehehee… kenangan.. bkan senang org nak reply mcm2 kan??? Hahahhaa.. Apa2 pun, aku ucapkan Good Luck utk Pelakon 6packs abs , En. Ady Putra dan Penyanyi Rock santai , Awi Rafael.. Teruskan apa yg boleh membuat korg berjaya dalam kerjaya korg dan dipermudahkan segalanya dgn izin Allah.. Amin.. Salam dari Saya, Fieza utk kamooo~ Woohooo~!!

Tweeter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s