Review: Hantu Kak Limah Balik Rumah

haaa.. aku tau mmg aku lambat sgt nak buat review ttg HKLBR ni.. ni sbb nk buat review pun sbb Astro first ada jual citer ni.. Mama pulak nk tgk sbb org cakap kelakar n BEST!! ok.. ni pendapat aku..

Aku xpaham betul apa yg menyebabkan org klasifikasikan cerita sbg SERONOK, MENARIK, BEST, KELAKAR and bla bla bla.. aku ingatkan cite ni btl2 berlainan daripada citer Zombie Kg Pisang tu.. ceh!! aku tertipu!! aku tension!! one thong yg buat aku tergelak tgk citer ni ialah arahan cerita ni yg betul2 menunjukkan  cara org melayu yg buat movie utk tipikal malay audience.. at least, diorg bolehla buat movie ni nampak logik walaupun nak buat movie santai merepek.. It just totally nonsense .. I can’t take it.. mmg ada unsur humor dlm movie ni tapi the rest is nonsense humor..

For me, this movie really not my type.. I’m sorry if my words make some people hurt or uncomfortable.. It is just my opinion.. Thats all for my review!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s