Dah Isi Borang UPU??

ehem~batuk2 skit.. hahahahaha…. hari ni aku dah isi borang UPU.. separuh dari hati dah rasa lega.. hohoho.. tapi tension ooo isi borang tu.. aku dah ‘panas’ je ddk kat dpn PC pagi tadi.. rasanya adalah dlm 2-3 jam aku bertapa kot kat depan PC tu.. dah la dgn line internet yg lembab.. LINE CELCOM.. sangat lembab!! aku tahan sabar je.. klu bukan sbb aku ni xde pendapatan tetap lagi, dah lama aku terjun beli Wi-Fi mcm P1 ke, YES ke. huh!! sakit hati tau!!!!

Aku nak citer sikit perjalanan hari ni membeli borang UPU.. ehehehekk~ aku bangun awal2 pagi buta tau.. dari pukul 5.45 am aku dah terjaga… tido xlena sejak akhir2 ni.. byk fikir kot.. aku selalu terjaga juga la bila dh tgh2 tdo tu..mimpi pun pelik2.. aigooo..entah la apa nk jadi dgn aku.. sambung balik cter.. dalam pkl 8pagi tu ak mandi.. semangat ni nak p beli borang. gua nak sambung study beb!! mudah2an aku dapat la sambung blaja.. amin.. dalam pkl 8.30pm mcm tu aku siap.. hari ni kuar toilet lambat skit.. sbb dah lama xmandi pagi, aku leh menggigil plak masa kena air tu! hahahahaha!!

dah siap keringkan rambut, pakai baju, turun bawah tgk tv, makan2 skit, dalam pkl 10 pagi aku gerak p BSN.. aku pun xsure sama ada aku ingat lagi jalan nak p BSN.. aku redah je la.. amik kunci kereta waja, bermula lah perjalanan.. hehehe.. aku sampai ke destinasi dgn jayanya.. not bad la with my memory.. bila dah beli no PIN, aku terus balik rumah, on9 dan bertapa.. tapi yg aku tension tuh, masa isi borang bila sampai part pilihan universiti.. ala ala ala~!!

mmg aku dah tau my 1st and 2nd choice Β tapi 3rd and 4th choice, aku ambik masa 1 jam juga la nak teliti dgn internet yg babun lembab tu.. apa2 pun aku dah hantar permohonan tu.. tgk sama ada aku nak ubah/kemaskini lagi x.. erm.. pening sbb klu isi borang UPU ni ssh skit nk dpt.. tapi mudah2an UiTM utamakanlah studentnya, ye? hehehheheee~

Okla, gua nakk chow dari topik ni! Bye2!

One thought on “Dah Isi Borang UPU??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s