Interview Invitation this Feb 9, 2011…

malam tadi dalam pukul 11pm mcm tu la, aku buka email aku dan nampak la interview invitation by this company, Endless Ads Marketing .. yeap, mmg aku ada apply for Junior Executive Trainee and Advertisement Executive.. aku dah lama nampak iklan tu.. klu xsilap end of Dec mmg dh perasan kat Mudah.my tu.. tapi aku malas nak apply sbb of course It is about MARKETING atau nak lagi tepat, SALES.. aku memang lemah klu nak apply kerja yg berkaitan dgn dua benda ni.. MARKETING_SALES.. yg memang sewajibnya urusan jual beli, tarik customer, kena berusaha keras cari customer, tepi jalan, dari rumah ke rumah.. huh~ den mmg xtahan..sebab even before ni semua kerja aku berkaitan dgn ‘Customer Service’… klu korg nak tau knp aku benci dgn benda2 tu, leh la baca my previous entry.. lalalalaa~ malas nak cakap pjg2 kat sini..muahahahhaa~

Tapi, before aku nak jejak kaki di Syarikat tu yg bertapak di Taman Molek,JB atau lebih tepat area2 Pasir Gudang, aku try juga survey makhluk2 yg bekerja under syarikat EAM sdn bhd ni.. HAREEMMM.. aku xjumpa pun.. alah.. bosannya.. mcm mn aku nak tau cari kerja,keadaan pejabat,gaji and watsoeva?erm.. aku dh kebuntuan di sini.. sampai aku xleh nk tdo.. AGAIN… terpaksalah on9 pagi2 buta mcm ni utk menenangkan hati sendiri.. Aku lemas bila terpaksa fikir about this job.. of course la aku belum tentu diterima tapi aku tau, lagi2 dgn company begini, mesti dorg amik je yg mana dtg interview tu..sbb katanya nk guna ramai org… ala, Bos EAM.. tolong la cerita dgn aku.. xpun kasi la kerja HR.. saya xmao la kerja2 sales2 ni.. mcm xtau plak kan.. mostly every company suka guna ‘Force Marketing’.. tarik customer secara paksa..

sorry.. I’m not that type of person.. even my previous job pun dh bagi peningkan byk pihak sbb xsuka tgk cara aku berniaga.. lalalallaaa.. Sorry la Vincent, Frankie and etc… That’s how I am.. Jgn tamak sgt.. Ur company is always in gud condition.. eventhou U always dishonest with ur customer, customer stil lagi nak datang kat Kedai u ,kn? U have a very good marketing and sales strategies but U are always ‘Tipu2’ ur customer.. Dun U Think I Dun Know~Β 

lain plak aku merepek yer?? hahahhaa.. ada apa lagi aku nak tulis utk topic ni?? erm….. rasanya ni je kot.. hahahahaa~

μ•ˆλ…•!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s