Bila Hari Menjelang Pagi!

안녕하세요~!!おはよございます、みんなさん!!hahahahaha!! hari ni aku amik masa utk tulis banyak2 dalam Blog ni sbb hari ni last broadband aku berfungsi.. hahahaha.. kenapa? sebab aku guna prepaid broadband.. I subscribe it weekly.. not like Postpaid broadband.. so, macam xkenal adik2 aku.. kitorg pun xde duit.. nk beli broadband RM20 pun susah nk kumpul tau.. semua berdolak dalih.. xnak beli.. aku xnak guna.. ceh.. bila dh beli sibuk plak nak guna.. aku plak harus beron9 setiap hari sbb nak check email ttg upcoming interview or jobs.. tdo xtenteram ooo klu xcheck email.. Insomnia je la tiap2 hari…huhuhuhu.. tapi badan xkurus2 jg.. asik makan je bila dah start bangun tu.. korg xpayah la nak ckp berat aku berapa..kuang3… aku dah xnak timbang berat aku lagi… aku dah  6 bulan xjejakkan kaki di atas penimbang tu.. lalalallalaaaa~ ok la.. aku nak off broadband aku.. kesian handphone Samsung aku tu jadi modem.. yela bila Modem Shiaalll Huawei tu dah xleh nak masuk kat laptop aku ni…

Ok,kawan2!! じゃ、ね!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s