Apply For Actress Position??

Hehehehehehee~ klu ikutkan hati, nak je aku gelak mcm org gila pagi2 buta ni!!

 

MUAHAHAHAHAHAHAA!!!

aku baru je lepas abis apply utk jadi artis kat satu syarikat talent agency..kat mana?? Of course la kat JAPAN!! lalalalalaa~ dengan rasa bangga dan puas hati, dah ku submit pun form tu.. haaaa~ amik ko.. nak sangatkan.. ala,sekadar submit je.. tu pun belum tentu dia nak call panggil aku p second intervew..w/pun dgn harapan, of course la nk peluang tu.. tapi.. aku xde gambar yg sesuai nk bg kat diorg.. tambahan lagi, rupa paras ku ini xla sesuai, kakak ooii.. tapi aku peduli apa.. nak memuaskan hati sendiri.. asik apply position utk executive la, promoter la, customer service la.. haa,demi nk men-variety-kan resume aku tuh, aku pun apa lagi… apply je la… xrugi apa pun..hohohoho.. bahagia sioottt~

Lepas ni nk apply byk2 lagi.. ingat nk try kat Korea punya.. tapi tu kena tunggu skit..kasi chance aku memperbaiki tarian n suara ku ini…muahahahhaaa~ Good Luck fieza!!がんばれ~!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s